Over ons

Mr. M. (Marcella) Lodewijkx-Spithoff

Marcella is geboren en getogen in Friesland, waar ze haar nuchtere karakter vandaan heeft. Na het Gymnasium is Marcella afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool en heeft ze haar bachelor ‘International Hospitality Management’ gehaald. Vervolgens heeft zij in een leidinggevende functie en als facilitair manager in de gezondheidszorg gewerkt. In de avonduren studeerde zij rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk in 2014 in de advocatuur aan de slag te gaan. Ondernemend als ze is, heeft Marcella in 2019 haar eigen kantoor in de advocatuur gestart. Op het podium was zij als zangeres altijd al thuis, maar in de advocatuur heeft ze haar tweede podium gevonden. 

Marcella is een vastbijter, een doorzetter en laat niet met zich sollen. Marcella werkt gestructureerd en is een ster in het snel en gedegen analyseren van een zaak, om zo efficiënt mogelijk het beste resultaat te bereiken. 

Mr. I. (Idske) de Vries

Idske is krachtig, eigen en doortastend. Zij zit bovenop de zaak en gaat tot het uiterste voor haar cliënten. Geen formeel taalgebruik, maar praktische adviezen en oplossingen, dat typeert Idske.  Heldere communicatie dus: niet moeilijk doen, waar het makkelijk kan. 

Idske: “Bij een arbeidsrelatie spelen zowel zakelijke als menselijke aspecten een rol en om hierbij van toegevoegde waarde te zijn en het beste resultaat voor de cliënt te behalen, is iedere keer weer de mooiste uitdaging die er is.”

Idske zit sinds 2007 in het vak. Zij is haar carrière als advocaat arbeidsrecht gestart bij een groot advocatenkantoor in het westen van het land. In 2011 heeft Idske de specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam met goed gevolg afgelegd. Na een aantal jaren is Idske weer teruggekeerd naar Friesland en is zij in 2020 haar eigen kantoor gestart.