Ja! IK Arbeidsrecht is van start!

Idske de Vries is gestart met haar onderneming IK Arbeidsrecht. Als adviseur arbeidsrecht regelt IK alle juridische zaken tussen werkgever en werknemer. Ook adviseert IK opdrachtgevers en zelfstandigen bij het maken van hun afspraken.

Bij samenwerken komen regels om de hoek kijken en dat kan een behoorlijk gedoe zijn. IK gaat graag met je in gesprek. Met begrip voor jouw belangen en duidelijkheid over de geldende regels.
De visie van IK Arbeidsrecht: zorg dat je het goed regelt! En goed regelen betekent: zaken op orde stellen mét een juridische blik. Vooraf. Duidelijke afspraken om gedoe voor te zijn. Dat is een must.
Daarom denkt IK het liefst al mee bij het maken van afspraken. En niet pas als de zaak geëscaleerd is en partijen lijnrecht tegenover elkaar staan. Vooraf zaken op orde, is later profijt bij een geschil. Minder tijd en kosten én geen negatieve energie.

Uiteraard helpt IK ook als de belangen van werkgever en werknemer niet meer met elkaar in de pas lopen. IK bijt zich erin vast en gaat voor de best mogelijke oplossing in elke arbeidszaak. Een constructieve oplossing buiten de rechtszaal is altijd het streven, maar als het niet anders kan, schroomt IK de stap naar de rechter niet.
IK is jouw sparringpartner bij alle vragen die er spelen op arbeidsrechtelijk gebied. Laagdrempelig, no nonsens en duidelijk. Je kunt op IK bouwen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bel gewoon! Even sparren kan al veel duidelijkheid scheppen.
Idske: “Het geeft zoveel energie om het op mijn eigen manier te doen en de waardering van klanten daarvoor terug te krijgen. Geen statige formele advocatentaal, maar duidelijke, praktische adviezen en oplossingen.”